![](https://lh3.googleusercontent.com/-Uv16m5uz-9c/UBcMLrNVM8I/AAAAAAAAACs/Tf_m2w8Cp0I/w78-h78-p/552756_443726869006157_440753733_n.jpg)
![](https://lh5.googleusercontent.com/-BLvcT8K0OUk/UBcMQCEZPfI/AAAAAAAAAC0/YKMutY7YZ5s/w78-h78-p/480980_443726955672815_1051226161_n.jpg)
![](https://lh5.googleusercontent.com/-mR6W1mn85g4/UBcMU7m29mI/AAAAAAAAAC8/72r8dxuOOSI/w78-h78-p/391415_443727032339474_2072910185_n.jpg)
![](https://lh6.googleusercontent.com/-OxvuJr8hndI/UBcMGBWGgDI/AAAAAAAAACk/bfY6yGJ5Sm0/w497-h373/559266_443726699006174_35186734_n.jpg)
MALZEMELER:
Bir paket hazır 35 li paklavalık yufka
2 Paket katı yag
5 Su bardagı ceviz
ŞERBETİ
5 Bardak su
6 Bardak şeker
Üç damla limon
YAPILIŞI
İlk olarak şerbetimizi kaynatıyoruz.sonra yufkalarımızı tek kat yağlayıp çekilmiş ceviz serpip oklavayla sarıp iki elimizle büzüyoruz.tepsiye hepsini dizdikten sonra kalan yağı burmaların üzerine döküyoruz, ısıtılmış fırına veriyoruz..piştikten sonra şerbetleyip afiyetle yiyoruz..şerbet ılık baklavamız soğumuş mutlaka olacak yoksa hamurlaşır...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder