3 Eylül 2012 Pazartesi
MÜLFÖYLÜ LEZZET
MALZEMELERİ:
10 tane mülföy
KREMASI:
4 bardak süt
5 yemek kaşığı un
1 paket vanilya
1 su bardağı toz şeker
YAPILIŞI:
Kare mülföyleri bıçakla dört eşit parçalara bölüyoruz.Bütün mülföylere aynı işlemi yapıp fırın tepsisine yerleştiriyoruz, fırında üzerler iyice kızartıp fırından çıkartıyoruz.Kremayı yapmak için bütün malzemeleri ateşe koymadan çırpıyoruz, sonra güzel muhallebi kıvamına gelene kadar pişiriyoruz.Mülföyleri bıçak yardımıyla ortadan kesip içlerini doldurup servis tabağına koyup üzerinede puda şekeri serpip servis yapıyoruz.Afiyet olsun..
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder