3 Eylül 2012 Pazartesi

MÜLFÖYLÜ LEZZET


MALZEMELERİ:
10 tane mülföy

KREMASI:
4 bardak süt
5 yemek kaşığı un
1 paket vanilya
1 su bardağı toz şeker

YAPILIŞI:
Kare mülföyleri  bıçakla dört eşit parçalara bölüyoruz.Bütün mülföylere  aynı işlemi yapıp fırın tepsisine yerleştiriyoruz,  fırında üzerler iyice kızartıp  fırından çıkartıyoruz.Kremayı  yapmak için bütün malzemeleri ateşe koymadan çırpıyoruz, sonra güzel muhallebi kıvamına gelene kadar pişiriyoruz.Mülföyleri bıçak yardımıyla ortadan kesip içlerini doldurup servis tabağına koyup üzerinede puda şekeri serpip servis yapıyoruz.Afiyet olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder